Soople voor commercieel vastgoed

Soople voor commercieel vastgoed

Hoe wij commercieel vastgoed eigenaren blij maken!

Kantoorruimte, winkelruimte en ander commercieel vastgoed: allemaal hebben ze onderhoud nodig. Uit ervaring weten we dat dit vaak niet planmatig gebeurt. Zodra er een probleem is, moet het snel opgelost worden. Dat doet Soople. We hebben precies de juiste mensen die flexibel en vakkundig genoeg zijn om je verder te helpen wanneer het nodig is.

 

We kijken verder dan die ene klus

Ook al schakel je ons in voor bijvoorbeeld het herstellen van een vloer in een productiehal of het plaatsen van een nieuwe pantry. Onze vakmensen zijn er op het afgesproken tijdstip en kijken altijd verder en denken met je mee. Mocht er iets anders zijn wat gelijk onderhouden kan worden, dan kan dat misschien gelijk gedaan worden. Deze proactieve houding helpt je verder en voorkomt hoge kosten, doordat je er op tijd bij bent. Graag gedaan!

Daarom kies
je Soople

Je hebt vrijwel geen last van onze vakmensen

Jouw primaire proces is het belangrijkste. Dat moet gewoon door kunnen gaan terwijl onze vakmensen aan het werk zijn. Daar zorgen we voor. Zodat je bedrijf niet stilstaat, maar tegelijkertijd je onderhoud wordt verzorgd. Je medewerkers, bezoekers en klanten hebben er zo min mogelijk last van. Wij passen ons werk aan, afhankelijk van de specifieke situatie. Dat vinden we bij Soople heel belangrijk!

Weten wat wij voor jouw commercieel vastgoed kunnen betekenen?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

HAEVER! is al blij met Soople:


“Als netwerkorganisatie helpen wij onze opdrachtgevers op het gebied van Infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling. De mensen van Soople helpen ons vervolgens met de klussen in ons kantoorpand. Pantry geplaatst, lampen vervangen en schilderijtjes opgehangen, terwijl het kantoor gewoon in gebruik was. Ook zeer goed meegedacht en geholpen met voorbereidingen voor de opening van ons kantoorpand! Efficiënt gepland en zeer netjes gewerkt!!”

Rob Limbourg – directeur HAEVER! (www.haever.nl)

Laat uw gegevens, wij nemen contact met u op