Soople voor onderwijsinstellingen

Soople voor onderwijsinstellingen

Hoe wij onderwijsinstellingen blij maken!

In het onderwijs draait het uiteindelijk maar om één ding: de leerlingen en studenten een vak leren en kennis bijbrengen! Maar wat als de verlichting in het klaslokaal het ineens niet doet of de deur bij de hoofdentree gaat niet meer open? Dat zijn nu voorbeelden waarvoor je Soople inschakelt. Wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt opgelost, onderhouden of vernieuwd. Zonder dat anderen last van ons hebben. Alles verloopt precies zo Soople als je het vooraf had gehoopt.

 

Wij doen ons werk zo veel mogelijk onzichtbaar

Nee, natuurlijk zijn onze vakmensen niet onzichtbaar. Maar het onderhoudswerk dat zij verrichten, moet zo weinig mogelijk overlast veroorzaken binnen jouw school. Wij passen ons werk aan, afhankelijk van de specifieke situatie, door bijvoorbeeld te werken op het moment dat het klaslokaal leeg staat of in de schoolvakanties. Dat vinden we bij Soople heel belangrijk!

Daarom kies
je Soople

Zie ons als je facilitair medewerker+

De facilitair medewerkers van je school zijn vaak al druk genoeg met interne verhuizing of andere klussen. Een urgente klus tussendoor komt dan net niet uit. Dat is juist het moment waarop Soople in jouw onderwijsinstelling kan inspringen. Maar in dit geval hoef je er zelf niemand voor in dienst te hebben. Al voelt het door onze nauwe samenwerking wel vaak alsof we écht collega’s zijn. En zo hoort het ook, vinden wij!

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

HAEVER! is al blij met Soople:


“Als netwerkorganisatie helpen wij onze opdrachtgevers op het gebied van Infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling. De mensen van Soople helpen ons vervolgens met de klussen in ons kantoorpand. Pantry geplaatst, lampen vervangen en schilderijtjes opgehangen, terwijl het kantoor gewoon in gebruik was. Ook zeer goed meegedacht en geholpen met voorbereidingen voor de opening van ons kantoorpand! Efficiënt gepland en zeer netjes gewerkt!!”

Rob Limbourg – directeur HAEVER! (www.haever.nl)

Laat uw gegevens, wij nemen contact met u op