Soople voor VvE’s

Soople voor VvE's

Hoe wij VvE's blij maken!

Een Vereniging van Eigenaren schakelt vaak een VvE-beheerder in om het onderhoud van het appartementengebouw te regelen. Als beheerder kun je ons vervolgens inschakelen voor de daadwerkelijke uitvoering daarvan. Wij hebben de specialisten die je nodig hebt. Dankzij korte lijnen en duidelijk overleg zorgen we ervoor dat al het onderhoud Soople verloopt voor de VvE.

Eén betrouwbaar aanspreekpunt

Soople is je one-stop-shop voor alle soorten dagelijks onderhoud. Je hebt bij ons één aanspreekpunt voor al je klussen. Wel zo handig, toch?

Daarom kies
je Soople

Zie ons als je externe huismeester+

Zodra er iets moet gebeuren aan of in een appartement van jouw VvE, staan wij voor je klaar. Zoals je van oudsher de rol van huismeester zou invullen en dan nog net iets meer: huismeester+. Maar in dit geval hoef je er zelf niemand voor in dienst te hebben. Al voelt het door onze nauwe samenwerking wel vaak alsof we écht collega’s zijn. En zo hoort het ook, vinden wij!

Weten wat wij voor jouw VvE-beheerder kunnen betekenen?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

We nemen zelfs de communicatie over

Gemak staat bij Soople hoog in het vaandel. Voor de eindgebruiker, maar ook voor jou als beheerder. Zo verzorgen we bijvoorbeeld graag rechtstreeks de communicatie met de bewoners. Dat scheelt jou tijd en moeite. Tegelijkertijd maakt dit voor ons de lijnen nóg korter. We hebben immers direct contact met de mensen bij wie we het onderhoud gaan uitvoeren.

HAEVER! is al blij met Soople:


“Als netwerkorganisatie helpen wij onze opdrachtgevers op het gebied van Infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling. De mensen van Soople helpen ons vervolgens met de klussen in ons kantoorpand. Pantry geplaatst, lampen vervangen en schilderijtjes opgehangen, terwijl het kantoor gewoon in gebruik was. Ook zeer goed meegedacht en geholpen met voorbereidingen voor de opening van ons kantoorpand! Efficiënt gepland en zeer netjes gewerkt!!”

Rob Limbourg – directeur HAEVER! (www.haever.nl)

Laat uw gegevens, wij nemen contact met u op