Soople voor woningcorporaties

Soople voor woningcorporaties

Hoe wij woningcorporaties blij maken!

Wat moet er allemaal gebeuren bij mutatieonderhoud? En als het over dagelijks onderhoud gaat? Wij weten het! En we hebben de vakmensen die kunnen zorgen dat het mutatie- en dagelijks onderhoud Soople geregeld wordt. Op elk gebied.  De combinatie van efficiënt plannen vanuit kantoor en de vakmensen bij de huurder maken Soople tot dé oplossing voor jouw corporatie. Al het dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud voor jouw huurders is bij ons in goede handen.

Wij verzorgen al het dagelijks onderhoud

Belt er een huurder omdat zijn deur klemt? Of is er een buitensluiting van een huurder die het huis niet meer in kan? Dat soort dagelijks onderhoud en calamiteiten is ons specialisme. We lossen het snel, klantvriendelijk en flexibel op voor je. Soople dus. Vooraf maken we duidelijke afspraken met je over onze werkwijze, responstijd, planning en uitvoering. Zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten.

Daarom kies
je Soople

Zie ons als het verlengstuk van de eigen onderhoudsdienst

Zodra er iets moet gebeuren aan of in een huurwoning van jouw corporatie, staan wij voor je klaar. We zijn het verlengstuk van de eigen onderhoudsdienst. Van het ontzorgen in het totale dagelijks- en mutatieonderhoud tot aan het opvangen van pieken die de eigen organisatie niet kan opvangen. Maar in dit geval hoef je er zelf niemand voor in dienst te hebben. Al voelt het door onze nauwe samenwerking wel vaak alsof we écht collega’s zijn. En zo hoort het ook, vinden wij!

Weten wat wij voor jouw woningcorporatie kunnen betekenen?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Goede band met je huurders

Onderhoud blijft mensenwerk. Daarom is het zo belangrijk dat onze vakmensen vriendelijk en klantgericht zijn. Ze komen immers letterlijk over de vloer bij je huurders. Daardoor zijn onze mensen niet alleen de helpende hand, maar ook de ogen en oren van je woningcorporatie. Signaleren zij tijdens hun werk iets dat de corporatie moet weten, dan hoor je het via ons. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat onze mensen netjes in de omgang zijn, zodat de goede band met je huurders intact blijft.

HAEVER! is al blij met Soople:


“Als netwerkorganisatie helpen wij onze opdrachtgevers op het gebied van Infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling. De mensen van Soople helpen ons vervolgens met de klussen in ons kantoorpand. Pantry geplaatst, lampen vervangen en schilderijtjes opgehangen, terwijl het kantoor gewoon in gebruik was. Ook zeer goed meegedacht en geholpen met voorbereidingen voor de opening van ons kantoorpand! Efficiënt gepland en zeer netjes gewerkt!!”

Rob Limbourg – directeur HAEVER! (www.haever.nl)

Laat uw gegevens, wij nemen contact met u op