Soople voor zorginstellingen

Soople voor zorginstellingen

Hoe wij zorginstellingen blij maken!

In de zorgsector ben je de hele dag bezig om een optimale zorg te bieden aan de cliënten en patiënten van je instelling. Maar wat als er een deur klemt of er moet leidingwerk of stukadoorswerk worden verricht? Dat zijn nu juist typische klussen waarvoor je Soople inschakelt. Wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt opgelost, onderhouden of vernieuwd. Zonder dat anderen last van ons hebben. Alles verloopt precies zo Soople als je het vooraf had gehoopt.

Wij doen ons werk zo veel mogelijk onzichtbaar

Nee, natuurlijk zijn onze vakmensen niet onzichtbaar. Maar het onderhoudswerk dat zij verrichten, moet zo weinig mogelijk het primaire proces verstoren binnen je zorginstelling. Dat is waar we voor zorgen. Zodat je medewerkers gewoon hun werk kunnen blijven doen. En je cliënten en patiënten er zo min mogelijk last van hebben. Wij passen ons werk aan, afhankelijk van de specifieke situatie. Dat vinden we bij Soople heel belangrijk!

Daarom kies
je Soople

Zie ons als je externe huismeester+

Zoals je van oudsher de rol van huismeester zou invullen en dan nog net iets meer: huismeester+. Dat is Soople in een notendop voor jouw zorginstelling. Maar in dit geval hoef je er zelf niemand voor in dienst te hebben. Al voelt het door onze nauwe samenwerking wel vaak alsof we écht collega’s zijn. En zo hoort het ook, vinden wij!

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Goede band met cliënten

Gemak staat bij Soople hoog in het vaandel. Voor de eindgebruiker, maar ook voor jou als beheerder. Zo verzorgen we bijvoorbeeld graag rechtstreeks de communicatie met de bewoners. Dat scheelt jou tijd en moeite. Tegelijkertijd maakt dit voor ons de lijnen nóg korter. We hebben immers direct contact met de mensen bij wie we het onderhoud gaan uitvoeren.

HAEVER! is al blij met Soople:


“Als netwerkorganisatie helpen wij onze opdrachtgevers op het gebied van Infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling. De mensen van Soople helpen ons vervolgens met de klussen in ons kantoorpand. Pantry geplaatst, lampen vervangen en schilderijtjes opgehangen, terwijl het kantoor gewoon in gebruik was. Ook zeer goed meegedacht en geholpen met voorbereidingen voor de opening van ons kantoorpand! Efficiënt gepland en zeer netjes gewerkt!!”

Rob Limbourg – directeur HAEVER! (www.haever.nl)

Laat uw gegevens, wij nemen contact met u op