Onze werkwijze

Zo Soople gaan we te werk!

Onze werkwijze

Voor elke vastgoedeigenaar- en beheerder lossen we elk verzoek snel, goed en efficiënt op. Het enige wat je hoeft te doen is gemakkelijk online je klus aanmelden, wij doen de rest. Zodra je verzoek binnen is, stellen we het team van vakmensen samen. We maken een afspraak op een moment dat jou en bewoners of huurders goed uitkomt. Voor je het weet staat een van onze specialisten voor de deur en is de klus opgelost. We leggen alles vast in de Soople-app en in jouw online omgeving: van transparante factuur tot voor- en na foto’s van de klus.

Het hele onderhoudsproces soepel geregeld

Soople doet meer dan de klus op zich. We hebben alle kennis, mensen én tools in huis die jij als vastgoedeigenaar of –beheerder nodig hebt voor (periodiek) onderhoud, reparaties en spoedgevallen. Wist je dat we de communicatie met huurders ook kunnen overnemen?

Daarom kies je Soople

Wij regelen het Soople

1

Is je verzoek binnen? Wij stellen een team van vakmensen samen

2

We plannen een geschikt moment dat iedereen uitkomt

3

Een van onze vakmensen staat snel voor de deur

4

Na afronding ontvang je een transparante factuur

.

Zie ons als het verlengstuk van je eigen onderhoudsdienst

Zodra er iets moet gebeuren aan of in jouw vastgoed, staan wij voor je klaar. We zijn het verlengstuk van de eigen onderhoudsdienst. Van het ontzorgen in het dagelijks- en mutatieonderhoud tot aan het opvangen van pieken die de eigen organisatie niet kan opvangen. In dit geval hoef je niemand in dienst te hebben. Door onze nauwe samenwerking voelt het wel alsof we écht collega’s zijn. En zo hoort het.

Enthousiast over onze werkwijze?