Soople voor zorginstellingen

Soople voor zorginstellingen

De klusdienst voor jouw zorginstelling

In een verzorgingstehuis of andere zorginstelling ligt de focus op het verlenen van de beste zorg. Laat klemmende deuren of te vervangen leidingwerk dat niet in de weg staan. Soople staat voor je klaar. Schakel ons in

Betrouwbaar onderhoudsbeheer

Of het nu gaat om storingen, verbouwingen of regulier onderhoud, wij zijn er voor jou. Je hebt één centraal aanspreekpunt voor alle verzoeken. Beschouw ons als het verlengstuk van jouw eigen onderhoudsdienst, dat altijd bereikbaar is. Wij streven ernaar om medewerkers ongestoord hun werk te laten doen en cliënten geen overlast te bezorgen. Het enige wat je hoeft te doen, is een klus aanmelden. Wij regelen de rest.

Daarom kies je Soople

'Ik heb nu één adres voor elke klus.'​

Met vier verschillende locaties is het wel zo fijn om met één partij te werken voor al je klussen. Van schilderen tot elektra vervangen. Els van Woonzorginstelling Eminent Wonen vertelt over de voordelen van Soople.

Zo Soople werkt het

1

Help!

Onderhoud nodig? Schakel Soople in via telefoonmail of gemakkelijk online.

2

Inplannen

Zodra we jouw verzoek hebben ontvangen, schakelen we de juiste vakmensen in en prikken we een moment dat jou en de bewoner goed uitkomt.

3

Klus fiksen

Voor je het weet staat onze vakman voor de deur en wordt het onderhoud geregeld. Soople toch!?

4

Factuur

We zijn supertransparant. Op de factuur zie je precies hoelang we werkten aan de klus, door wie en wat de materiaalkosten waren.

Weten wat wij voor jouw zorginstelling kunnen betekenen?