Soople voor zorginstellingen

Soople voor zorginstellingen

De klusdienst voor jouw zorginstelling

In een verzorgingstehuis – of andere zorginstelling – is één focus: de beste zorg verlenen. Een klemmende deur of leidingwerk dat vervangen moet worden, mag dat niet in de weg zitten. Soople staat voor je klaar. Schakel ons in

De zorg om onderhoud uit handen

Bij storingen, verbouwingen of onderhoud staan wij voor je klaar. Je hebt één aanspreekpunt voor alle verzoeken. Zie ons als het verlengstuk van je eigen onderhoudsdienst dat altijd bereikbaar is. Alles om ervoor te zorgen dat medewerkers ongestoord hun werk kunnen doen en cliënten geen overlast ervaren. Het enige wat je hoeft te doen, is een klus aanmelden. Wij regelen de rest.

Daarom kies je Soople

'Ik heb nu één adres voor elke klus.'​

Met vier verschillende locaties is het wel zo fijn om met één partij te werken voor al je klussen. Van schilderen tot elektra vervangen. Els van Woonzorginstelling Eminent Wonen vertelt over de voordelen van Soople.

Zo Soople werkt het

1

Help!

Onderhoud nodig? Schakel Soople in via telefoonmail of gemakkelijk online.

2

Inplannen

Zodra we jouw verzoek hebben ontvangen, schakelen we de juiste vakmensen in en prikken we een moment dat jou en de bewoner goed uitkomt.

3

Klus fiksen

Voor je het weet staat onze vakman voor de deur en wordt het onderhoud geregeld. Soople toch!?

4

Factuur

We zijn supertransparant. Op de factuur zie je precies hoelang we werkten aan de klus, door wie en wat de materiaalkosten waren.

Weten wat wij voor jouw zorginstelling kunnen betekenen?