Soople voor woningcorporaties

Soople voor woningcorporaties

Onderhoud voor jouw woningcorporatie flexibel geregeld

Elk gebouw heeft onderhoud nodig. Wij nemen dat graag van je over! De combinatie van efficiënt plannen en de beste vakmensen, maken Soople tot dé oplossing voor jouw woningcorporatie. Zie Soople als de klusjesman voor al jouw taken: van mutatieonderhoud tot storingen. Ook de communicatie met huurders kunnen we van je overnemen.

Soople regelt het

Een klemmende deur, een huurder die het huis niet meer in kan of een verstopte wc: Soople regelt het! We lossen het snel, netjes en met duidelijke afspraken voor je op. Soople dus. Je hebt één aanspreekpunt voor al je klussen. En vooraf maken we duidelijke afspraken over de planning, zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten. Het enige wat jij hoeft te doen, is de klus aanmelden

Daarom kies
je Soople

Zo soople werkt het:

1

Help!

Onderhoud nodig?
Schakel Soople in via telefoonmail of
gemakkelijk online.

2

Inplannen

Zodra we jouw verzoek hebben ontvangen, schakelen we de juiste vakmensen in en prikken we een moment dat jou en de bewoner goed uitkomt.

3

Klus fiksen

Voor je het weet staat onze vakman voor de deur en wordt de klus gefikst. Soople toch!?

4

Factuur

We zijn supertransparant. Op de factuur zie je precies hoelang er gewerkt is aan de klus, door wie en wat de materiaalkosten waren. Tot de volgende klus!

Wat kunnen wij voor jouw woningcorporatie kunnen betekenen?

Laat uw gegevens, wij nemen contact met u op