Soople voor woningcorporaties

Soople voor woningcorporaties

Flexibel onderhoud voor jouw woningcorporatie met Soople

Elk gebouw vereist regelmatig onderhoud en wij nemen die verantwoordelijkheid graag van je over! Soople biedt dé oplossing voor jouw woningcorporatie door efficiënt plannen te combineren met de inzet van de beste vakmensen. Dit bespaart jou veel gedoe en tijd. Zie Soople als dé vakman voor al jouw klussen: van mutatieonderhoud tot het oplossen van storingen. De communicatie met de huurders kunnen we ook van je overnemen.

Soople regelt het

Of het nu gaat om een klemmende deur, een huurder die buitengesloten is of een verstopte wc: Soople regelt het! Wij lossen problemen snel, netjes en met duidelijke afspraken voor je op. Soople dus. Bij ons heb je één centraal aanspreekpunt voor al je verzoeken. Vooraf maken we duidelijke afspraken over de planning, zodat je exact weet wat je van ons kan verwachte. Het enige wat jij hoeft te doen, is eenvoudig je klus aanmelden

Daarom kies je Soople

Vastgoedonderhoud voor Bo-Ex, zo regelen wij dat

Soople als partner voor vastgoedonderhoud, daar weet Rick – Servicemonteur bij Soople – alles van. Hij regelt niet alleen de klus, hij denkt mee, zorgt voor een strakke planning en maakt alles passend voor huurder en opdrachtgever.

Zo Soople werkt het

1

Help!

Onderhoud nodig? Schakel Soople in via telefoonmail of gemakkelijk online.

2

Inplannen

Zodra we jouw verzoek hebben ontvangen, schakelen we de juiste vakmensen in en prikken we een moment dat jou en de bewoner goed uitkomt.

3

Klus fiksen

Voor je het weet staat onze vakman voor de deur en wordt de klus gefikst. Soople toch!?

4

Factuur

We zijn supertransparant. Op de factuur zie je precies hoelang er gewerkt is aan de klus, door wie en wat de materiaalkosten waren.

Wat kunnen wij voor jouw woningcorporatie kunnen betekenen?