Soople voor VvE’s

Soople voor VvE's

Onderhoud voor jouw VvE

Als VvE (Vereniging van Eigenaren) regel je ontzettend veel. Wat betreft het onderhoud: dát nemen we graag van je over! Wij hebben de vakmensen die je nodig hebt. Of het nu gaat om gepland onderhoud of onverwachte situaties. Dankzij ons efficiënte proces zorgen we dat het onderhoud soepel verloopt voor jouw VvE en jij hier weinig omkijken naar hebt! 

Het gemak van Soople

Van een losse trapleuning tot een kapotte brievenbus: zodra er iets moet gebeuren aan het gebouw of in een woning van jouw VvE staan wij voor je klaar. Je hebt bij ons één centraal aanspreekpunt voor al jouw klussen. Wel zo handig, toch? Zelfs de communicatie met de bewoners kunnen we van je overnemen. Het enige wat jij hoeft te doen is je klus aanmelden. Wij stellen de bewoners op de hoogte en lossen jouw verzoek snel en vakkundig af.

Daarom kies je Soople

Zo Soople werkt het

1

Help!

Onderhoud nodig? Schakel Soople in via telefoonmail of gemakkelijk online.

2

Inplannen

Zodra we jouw verzoek hebben ontvangen, schakelen we de juiste vakmensen in en prikken we een moment dat jou en de bewoner goed uitkomt.

3

Klus fiksen

Voor je het weet staat onze vakman voor de deur en wordt de klus gefikst. Soople toch!?

4

Factuur

We zijn supertransparant. Op de factuur zie je precies hoelang er gewerkt is aan de klus, door wie en wat de materiaalkosten waren.

Weten wat wij voor jouw VvE kunnen betekenen?