Soople voor VvE’s

Soople voor VvE's

Onderhoud voor jouw VvE

Als Vereniging van Eigenaren (VvE) moet je ontzettend veel regelen. Wat betreft het onderhoud: dát nemen wij van je over! Wij hebben de specialisten die je nodig hebt. Of het nou gaat om periodieke klussen of onverwachte situaties. Dankzij onze korte lijnen en duidelijk overleg zorgen we dat het onderhoud soepel verloopt voor jouw VvE.

Het gemak van Soople

Van kapotte trapleuning tot een raam dat niet meer opengaat: zodra er iets moet gebeuren aan het gebouw of in een woning van jouw VvE, staan wij voor je klaar. Je hebt bij ons één aanspreekpunt voor al je klussen. Wel zo handig, toch? Zelfs de communicatie met de bewoners kunnen we van je overnemen. Het enige wat jij hoeft te doen is je klus aanmelden. Wij stellen de bewoner op de hoogte en zorgen dat de klus geklaard wordt.

Daarom kies
je Soople

Zo soople werkt het:

1

Help!

Onderhoud nodig?
Schakel Soople in via telefoonmail of
gemakkelijk online.

2

Inplannen

Zodra we jouw verzoek hebben ontvangen, schakelen we de juiste vakmensen in en prikken we een moment dat jou en de bewoner goed uitkomt.

3

Klus fiksen

Voor je het weet staat onze vakman voor de deur en wordt de klus gefikst. Soople toch!?

4

Factuur

We zijn supertransparant. Op de factuur zie je precies hoelang er gewerkt is aan de klus, door wie en wat de materiaalkosten waren. Tot de volgende klus!

Weten wat wij voor
jouw VvE kunnen betekenen?

Laat uw gegevens, wij nemen contact met u op