over soople

Over Soople

Zo Soople gaan we te werk!

Een klus kan voor behoorlijk wat verstoring zorgen. Zeker als je het zelf niet gelijk kunt fixen. Je vraagt je dan van alles af. Waar haal ik de juiste vakman vandaan? Is hij wel te vertrouwen? Heeft-ie écht de goede oplossing of doet hij maar wat? En de kosten, kloppen die wel? Berekent hij niet te veel? Hoeveel tijd ben je er eigenlijk echt mee bezig? Komt-ie überhaupt wel op tijd of opdagen? En hij zal de boel toch wel een beetje netjes houden?

Vriendelijk en professioneel gefikst

Zo groot als de onzekerheid kan zijn bij een klus, zo groot is de opluchting als de vakmensen van Soople voor de deur staan. Want zij begrijpen als geen ander dat je met dit soort vragen zit. En daar geven ze uit zichzelf gelukkig al antwoord op. Met een bescheiden, vriendelijke en professionele houding lossen ze je vraag op. Op een fijne manier. Van een duidelijke en eerlijke afspraak in tijd en geld, tot een vriendelijke en nette manier van werken en omgang. Zo wordt alles opgelost precies zoals je het opgelost zou willen hebben.

Soople – De klusdienst waar je blij van wordt!

Daarom kies je Soople

Zie ons als je externe huismeester+

Zodra er iets moet gebeuren aan of in een appartement van jouw VvE, staan wij voor je klaar. Zoals je van oudsher de rol van huismeester zou invullen en dan nog net iets meer: huismeester+. Maar in dit geval hoef je er zelf niemand voor in dienst te hebben. Al voelt het door onze nauwe samenwerking wel vaak alsof we écht collega’s zijn. En zo hoort het ook, vinden wij!

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Laat uw gegevens, wij nemen contact met u op