Voor wie

Soople voor iedereen!

Voor wie we werken

Iedere vastgoedeigenaar of -beheerder krijgt te maken met onderhoud, reparaties en storingen. Soople is dé partner voor al jouw klussen. Wij hebben alle kennis, mensen én tools in huis voor welke klus dan ook. Of het nou gaat om een woning, appartement, school, winkel, kantoor of verzorgingstehuis: wij regelen het onderhoud en alles daaromheen.

Daarom kies je Soople

Soople voor

Woningcorporaties

Voor woningcorporaties regelen wij al het vastgoedonderhoud: van dagelijkse klussen tot mutatieonderhoud. Door de hoge first time fix ratio houden we de huurderstevredenheid hoog én maken we de opdrachtgever blij.

VvE’s

Het vastgoedonderhoud van je appartementencomplex is bij ons in goede handen. Van communicatie met de VvE-beheerder tot aan afspraken met de bewoners. Wij regelen het!

Duurzaam schadeherstel voor a.s.r. & Aegon

a.s.r. en Soople zagen kansen voor het uitbreiden van haar dienstverlening op duurzaam schadeherstel. Om deze ambities te realiseren zijn we in 2023 een samenwerking aangegaan, zodat kennis gebundeld wordt en we samen groei kunnen realiseren in duurzaam schadeherstel.

Scholen

Docenten en studenten willen ongehinderd kunnen lesgeven en studeren. Ze hoeven zich in ieder geval niet bezig te houden met vastgoedonderhoud. Een kwestie van een soepele voorbereiding.

Zorginstellingen

Verlenen van zorg aan patiënten, dat staat voor jullie voorop. Wij nemen vastgoedonderhoud serieus en klaren de klus voor elke zorgspecifieke situatie, zodat jullie ongehinderd kunnen werken.

Commercieel vastgoed

De winkel draait door en ook op kantoor wordt hard gewerkt. Het komt nooit uit als er iets gerepareerd moet worden. Bij Soople heb je één aanspreekpunt waardoor elke klus snel, goed en efficiënt opgelost wordt. Schakel Soople in voor je vastgoedonderhoud!