voor wie

Soople voor iedereen!

Voor wie we werken

Ieder bedrijf en iedere organisatie krijgt te maken met onderhoud aan vastgoed. Dat komt je nooit goed uit. Helemaal niet als ook je primaire proces hierdoor nog eens verstoord wordt. Dat is precies het moment waarop je Soople kan inschakelen. We zijn gespecialiseerd in een aantal sectoren. 

Daarom kies
je Soople

Wij regelen het soepel voor:

Woningcorporaties

Voor woningcorporaties regelen wij al het vastgoedonderhoud: van dagelijkse klussen tot mutatieonderhoud. Door de hoge first time fix ratio houden we de huurderstevredenheid hoog én maken we de opdrachtgever blij.

VvE’s

Het vastgoedonderhoud van je appartementencomplex is bij ons in goede handen. Van communicatie met de VvE-beheerder tot aan afspraken met de bewoners. Wij regelen het!

Onderwijsinstellingen

Docenten en studenten willen ongehinderd kunnen lesgeven en studeren. Ze hoeven zich in ieder geval niet bezig te houden met vastgoedonderhoud. Een kwestie van een soepele voorbereiding.

Zorginstellingen

Verlenen van zorg aan patiënten, dat staat voor jullie voorop. Wij nemen vastgoedonderhoud serieus en klaren de klus voor elke zorgspecifieke situatie, zodat jullie ongehinderd kunnen werken.

Commercieel vastgoed

De winkel draait door en ook op kantoor wordt hard gewerkt. Het komt nooit uit als er iets gerepareerd moet worden. Bij Soople heb je één aanspreekpunt waardoor elke klus snel, goed en efficiënt gefikst wordt. Schakel Soople in voor je vastgoedonderhoud!

Laat uw gegevens, wij nemen contact met u op