Soople gaat de samenwerking aan met a.s.r.

Soople gaat de samenwerking
aan met a.s.r.

Soople gaat de samenwerking aan met a.s.r.

We hebben nieuws. We gaan onze krachten bundelen met verzekeraar a.s.r. om Soople verder te laten groeien!

Krachten bundelen

Soople (onderdeel van Plegt-Vos) helpt haar klanten door het dagelijks onderhoud volledig uit handen te nemen van het eerste contact met de bewoner tot en met planning, uitvoering en facturatie. Verzekeraar a.s.r. ziet kansen voor het uitbreiden van haar dienstverlening op duurzaam schadeherstel en Soople wil haar schaal vergroten en de particuliere markt voor duurzaam schadeherstel betreden. Om deze ambities te realiseren is het aangaan van een samenwerking een mooie stap vooruit, zodat kennis gebundeld wordt en we samen groei realiseren in duurzaam schadeherstel.

Robert van der Schaaf, directeur schade bij a.s.r.:

“De samenwerking met Soople past bij de strategie van a.s.r. om te investeren in duurzaam schadeherstel en efficiënte dienstverlening voor klanten. Als 300-jaar oude verzekeraar is de transitie naar volledig duurzaam schadeherstel een weg die we samen met onze klanten en relaties afleggen. De uitdaging zit hem voor het grootste deel in het beschikken over de juiste kennis en ervaring. Met Soople halen we die kennis in huis en kunnen we werken aan de verdere ontwikkeling- en het gebruik van duurzame oplossingen voor onze klanten. Met de technologie van Belfius Insurance kunnen we op termijn onze dienstverlening optimaliseren en zijn er mogelijkheden om deze verder uit te breiden.”

Theo Opdam (Algemeen Directeur Plegt-Vos):

“We zien naast de zakelijke markt ook volop kansen om klanten in de particuliere markt te betreden bedienen met verduurzaming en duurzaam schadeherstel. Met deze samenwerking met a.s.r. kunnen we onze business-to-consumer droom najagen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de weg naar volledig duurzaam schadeherstel in Nederland.”

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vastgoedonderhoud voor Bo-Ex, zo regelen wij dat

Soople als partner voor vastgoedonderhoud, daar weet Rick – Servicemonteur bij Soople – alles van. Hij regelt niet alleen de klus, hij denkt mee, zorgt voor een strakke planning en maakt alles passend voor huurder en opdrachtgever.