Duurzaam schadeherstel voor a.s.r. & Aegon

Duurzaam schadeherstel voor a.s.r & Aegon

a.s.r. zag kansen voor het uitbreiden van haar dienstverlening op duurzaam schadeherstel en Soople wilde haar schaal vergroten en de particuliere markt voor duurzaam schadeherstel betreden. Om deze ambities te realiseren zijn we in 2023 een samenwerking aangegaan, zodat kennis gebundeld wordt en we samen groei kunnen realiseren in duurzaam schadeherstel.

De samenwerking met Soople past bij de strategie van a.s.r. om te investeren in duurzaam schadeherstel en efficiënte dienstverlening voor klanten. Als 300-jaar oude verzekeraar is de transitie naar volledig duurzaam schadeherstel een weg die a.s.r. samen met klanten en relaties aflegt. De uitdaging zit hem voor het grootste deel in het beschikken over de juiste kennis en ervaring. Met Soople heeft a.s.r. die kennis in huis gehaald.

Naast de zakelijke markt ziet Soople ook volop kansen om klanten in de particuliere markt te bedienen met verduurzaming en duurzaam schadeherstel. Met deze samenwerking met a.s.r. kunnen we onze business-to-consumer droom najagen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de weg naar volledig duurzaam schadeherstel in Nederland

 

Interview in jaarrapport a.s.r.

Sinds maart 2023 heeft asr een meerderheidsbelang in Soople, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, renovatiewerken en schadeherstel. De samenwerking met Soople past in de strategie van asr om te investeren in duurzaam schadeherstel en innovatieve dienstverlening voor klanten. Al gaat de service soms verder dan het repareren van een kapotte vloer of een lekkende kraan. Voor een verkeersslachtoffer is zijn nieuwe woning aangepast en ingericht.