Vacature | Servicemonteur

Servicemonteur bij Soople

Onze vacatures hebben geen functieomschrijvingen. Soople gaat uit van talenten, toegevoegde waarde en verantwoordelijkheden, niet van taak- en functieomschrijvingen. De rol die jij met jouw talenten op wilt pakken en de manier waarop je deze wilt invullen is je eigen verantwoordelijkheid.

Denk je dat je past bij ons team van aanpakkers? En heb je LinkedIn? Stuur ons dan een link naar je profiel. Wil je ook je drijfveer toelichten? Dat horen we ook graag. Als je je motivatie toelicht, dan helpen we je graag alvast een beetje op weg. Geef bijvoorbeeld aan wat jouw visie is op de rol die je wilt vervullen bij Soople en welke waarde jij toevoegt.

We zijn ook benieuwd welke opleiding je hebt afgerond en wat je daarvan meeneemt naar Soople. Duik in je werkverleden en geef aan wat jij ons te bieden hebt. Verduidelijk je verhaal gerust aan de hand van relevante voorbeelden. We zijn ook nieuwsgierig wat jouw uitstekend afgaat en waar jij nog in wilt doorgroeien. En tot slot: waarom wil je bij ons werken en denk je dat Soople zo goed past bij jou?

Laat het Kim weten via werkenbij@soople.nl. Worden we blij van jouw ervaring, achtergrond én wie je bent, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek.

Wil je eerst meer weten over Soople? Lees hier hoe soepel we zijn.

Eerst je collega's leren kennen?

Servicemonteur Rick vertelt hoe hij vorm geeft aan zijn rol
én wat dat oplevert.